restaurant, houffalize, brasserie, vtt, houffalize, brasserie, centrum, mountainbike, tavigny, hotel, terras, ardennen

Hoe komen die Nederlanders nou in de Ardennen terecht ?

Een idee is geboren

De vroege lente van 2004, bladerend door de Telegraaf. Op dat moment werd eigenlijk het zaadje geplant voor dit uit de hand gelopen maar succesvolle idee.

Twee kleine regels in de krant :

Ter overname : Café centrum Ardennen.

En een gsm nummer.

En Nathalie ?

Nathalie ontmoette ik in december 2008 in Nederland. Januari 2010 is ze hier heen verhuisd en begon in eerste instantie haar eigen kledingwinkel.

Al snel bleek dat mede door de aanwezigheid van Nathalie, Le Rallye een groter succes dan gehoopt. Ze werd al snel HET gezicht en gastvrouw van de zaak.  Nu wonen we inmiddels al weer jaren in de regio en baten met veel plezier onze zaak uit.

En de toekomst ?

Aan veranderingen en verbeteringen wordt altijd achter de schermen hard gewerkt en wij investeren altijd om met onze tijd mee te groeien. 

Zo hopen we en proberen we, uniek te blijven. In januari 2018 is Le Rallye grondig verbouwd en vernieuwd. En ontstond er een nieuw concept maar met de ouderwetse gezelligheid en gastvrijheid die onze gasten van ons gewend zijn!

Wij hopen dat u zich welkom voelt!

En toen ?

Na gelijk een druk seizoen, begonnen we in de winter van 2004/2005 aan onze eerste verbouwing. Samen met de vader van Bas werd Brasserie Le Rallye gebouwd. Alles handgemaakt.....

En nu, Anno heden?

In 2011 kregen we onze lieve dochter Beau die hier twee talig wordt opgevoed met alle ruimte om haar heen. 

 In 2014 opende we onze tweede zaak genaamd Grandcafe Houffalize.

We verbouwde ook deze zaak helemaal met eigen handen en is inmiddels ook een begrip in Houffalize.

Inmiddels hebben wij deze zaak vol trots Grandcafe Houffalize aan onze vorige chef-kok Stephan en zijn vriendin Nathalie overgedragen.